Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

“Playing For Change-Peace Through Music”


Ντοκιμαντέρ  για τη δύναμη της μουσικής  και της συνύπαρξης 


              

Το ντοκιμαντέρ “Playing For Change-Peace Through Music” είναι ένα ταξίδι σε μεγαλουπόλεις της Αμερικής και της Ευρώπης, προσφυγικούς καταυλισμούς στο Θιβέτ, κοινότητες ινδιάνων στις ΗΠΑ και σε μια διαφορετική Νότια Αφρική, σταθμούς με κοινό παρονομαστή τη μοναδικότητα και τη δύναμη της μουσικής. Ένα μεθυστικό χαρμάνι ήχων και μερικές από τις καλύτερες μουσικές και ένα παιχνίδι συνύπαρξης που ξεπερνά τα όρια του χώρου και του χρόνου.Η ουσία της μουσικής  καταγεγραμμένη σε κάμερα,μέσα από τους μουσικούς του δρόμου .




Περισσότερα για την ταινία  στη διεύθυνση: http://playingforchange.com το οποίο ανήκει στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Playing For Change,  που προωθεί την ειρήνη μέσα από τη μουσική, τη συμφιλίωση των λαών και τη δημιουργία σχολείων για καλές τέχνες και μουσική.
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να επικοινωνήσουμε ως σχολείο και να έχουμε μια συνεργασία .Δεν έχει σημασία το πόσο μακριά βρίσκονται οι άνθρωποι αυτοί.Αυτό το λύνει η ταινία άλλωστε.

     

Το ντοκυμαντέρ αυτό  είναι στη διάθεσή μας   μετά από παραχώρηση του Δ/ντη του περιοδικού Σινεμά και του Φεστιβάλ  «Νύχτες Πρεμιέρας»  κ. Ο. Ανρεαδάκη για το σχολείο μας. Δεν παίχτηκε παρά  μόνο   στο φεστιβάλ και μπορούμε να το προβάλουμε όποτε θέλουμε.

     Πατήστε εδώ για περισσότερα:    http://playingforchange.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου